Sjuuuuk

Uscha :( tycker jag har varit sjuk till och från hela tiden på senaste bara att det aldrig "brutit ut" ordentligt eller vad man ska säga. Men imorse kände jag mig verkligen jättedålig när jag skulle ta mig ur sängen så jag stannade kvar i den istället haha... Har mest varit sängliggande idag, yr i huvudet är jag också :( men jag känner mig betydligt piggare nu i alla fall än vad jag gjorde tidigare! Och det är ju tur, för imorgon blir det en hel dag i stallet med Sofie haha :D<3


I brist på annat får ni en bild jag tog påväg hem från stallet för någon vecka sen! Min kära iPhone står för både bild och redigeringen ;)

Gårdagens ridpass + vilodag

Idag fick Hadar sig en vilodag, så har inte så mycket att berätta om dagen!

Igår så red vi ut runt banvallen, tog det lugnt och skrittade mest. Sen skrittade vi lite "off-road" i skogen så han var tvungen att tänka lite på var han sätter fötterna och inte bara ångar på, det gick braaaa. Han är så duktig så :D
Tog även ett par skutt över några stockar, då blev han glaaad haha. Han blir alltid så pigg om man skuttar i skogen, det är roliga grejer det ;)


världens bästa häst har jag och det är jag väldigt tacksam för,
var bara tvungen att säga det haha :D<3


Mår inte så bra...

av diverse anledningar som jag inte tänker skriva ut här.

Laddar upp lite bilder från senaste tiden, så får vi se när jag orkar ta tag i bloggandet ordentligt igen.




Emma & Pijano

Igår var jag ute på Berga och fotade Emma och hennes häst Pijano :d<3
Slänger upp några stycken här så får ni se lite hur det blev :)


Ridpasset 6/9

Red lite i valackhagen igår med Hadar och hade med mig min mormor som fick ta lite bilder haha :D Gick helt okej, Hadar var lite väl pigg stundtals men sånt är livet!


Uteritt

Idag blev det en uteritt med Sofie & Frans :D Riktigt kul hade vi haha! Inte för att jag är förvånad men ändå! Vi tog det lugnt och skrittade mest (fast Hadar verkade mest vilja trava... haha) och utforskade lite stigar och platser inför ett kommande projekt ;) Men det får ni veta mer om någon annan gång, än så länge är det fortfarande hemligt haha :D

Vi red lite på en äng där det fanns lite stockar och sånt som vi passade på att ta några skutt över också :) Vi filmade en hel del under våran uteritt så jag printade lite bilder från filmerna så ni får se lite av det vi gjorde ;)


Fotografering i Örebro

Jag har fotat en hel del i sommar och har massa bilder som inte dykt upp här på bloggen och tänkte visa lite bilder från sommaren då & då! Har är några bilder från när jag var och hälsade på Sandra, Fanny och deras prickiga ponnyer i Örebro ;)


Hoppning

Åkte ut till stallet ganska tidigt i förmiddags, skulle hoppa lite :D
Först hoppade Anna&Bianca och Sofie&Frans så då fick jag äran att agera fotograf ;)
Sen hämtade jag in ponnyn och fixade honom, han fick bli lite rosa på lagom nivå idag hähä

Hadars outfit:
Rosa Scapa schabrak
Vita JW skydd
Svart Dyón träns med swarovski
Fårskinnspadd + sadel

Gick väl lite sådär idag, Hadar verkade ganska trött, men tyckte det var kul att få hoppa.
Han är verkligen jätteduktig, bara jag som blir lite passiv och "tillbaka" i hoppningen, men jag är fortfarande väldigt hopprädd så det är inte så lätt "/ men han är verkligen en ängel som står ut med alla mina misstag!


Vila i frid, Lady Pré

Igår (den 2/9) tog LP bort :(
en ridskolehäst på Solna ridskola, där jag har ridit sen jag började rida. Red henne väldigt mycket en period. I början tyckte jag inte alls om henne och tyckte inte att någonting fungerade men efter ett tag så blev jag helt förtvivlad om jag inte fick henne (vilket hände ytterst sällan) haha...
Hon var en helt underbar häst och väldigt speciell.

Kommer aldrig glömma dig, älskade lilla hästen <3

19 år!

yes!
idag fyller jag år :D
vet inte om det borde vara en glad gubbe där förresten, börjar känna mig gammal haha:(

Förlåt :$

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering, är det okej om jag skyller på att vi precis har flyttat tillbaka till vår vanliga lägenhet (vi har haft stambyte) och att jag inte fick igång internet och alltihopa förän idag?

Jag har en hel del att ta igen känner jag hähä :D